Benelux Meeting in Niederanven op 13 januari 2018: enthousiaste samenwerking!

Afgelopen zaterdag waren we te gast in Niederanven voor onze jaarlijkse Benelux Meeting. Samen met afgevaardigden van Houffalize en uiteraard Niederanven, hebben we een aantal projecten doorgenomen: Het mega-project van Houffalize (vrij vertaald): “het onderdompelingsproject van jonge Europeanen uit de partnersteden van Douzelage. Een bewustwordingsproces van Europese geschiedenis, betrokkenheid in het democratisch bestel en maatschappelijke betrokkenheid bij het Europa van morgen”. Meerssen zal vijf leerlingen afvaardigen. Daarnaast zal in april een pilot plaatsvinden van Via Douzelage: fietsen van Niederanven naar Houffalize en Meerssen. En Meerssen gaat binnen afzienbare tijd een Seniorendag organiseren met Niederanven. Meer weten over de meeting: klik hier.