Kniddel Kitchen in het Proosdijpark

Op 27 september werden we in het Proosdijpark getrakteerd op “Lëtzebuergse Kniddels” van Frank Metscher uit de Luxemburgse partnerstad Niederanven.
Frank bedacht een jaar geleden dit culinaire avontuur. Wat is nu niet mooier dan mensen in verschillende landen te verbinden door voor hen te koken en samen gerechten te eten en te praten over culturele verschillen én overeenkomsten in Europa?
Te gast in de Kniddel Kitchen waren wethouder Wim Kemp, twee docenten van Fontys Hogeschool Sittard (Pedagogiek), namelijk Lonneke Frijns en Peter Laudeur en tweedejaars student Pedagogiek Bo Torré. Vanuit Douzelage Meerssen zijn Wil Schrijnemaekers, Harry Crombag, Irene Raedts, Herman Langenveld en Annigje Kruytbosch aanwezig.
Het hapje en drankje van de Kniddel Kitchen heeft zijn werk gedaan. Nieuwe contacten worden gelegd en student Bo gooit alvast een lijntje uit voor een eventuele stageplek in één van de Douzelage-steden.