April doet wat ie wil: Douzelage info-kraam op de markt in Meerssen

Op donderdag, 28 april werd er om 09.00 uur gestart met de inrichting van onze Douzelage informatiekraam op de weekmarkt van Meerssen. Alle informatiebrochures over Europa en Douzelage, en de Douzelage-pins en -pennen lagen netjes gesorteerd voor het grijpen. Rond 10.30 uur mochten we de eerste bezoekers verwelkomen en hadden we er ook al meteen twee nieuwe leden bij!
De hele dag door was het een komen en gaan. Het was fijn om met geïnteresseerden over Europa in het algemeen en Douzelage in het bijzonder te kunnen praten. Dankzij het promotieteam in wisselende samenstelling, bestaande uit Irene Raedts, Herman Langenveld, Wil Schrijnemaekers, Karel Majoor en ondergetekende Harry Crombag hebben 10 nieuwe leden zich aangemeld: dank voor jullie enthousiasme! Onze dank gaat ook uit naar het Marktteam, dat zorgde voor een professionele marktkraam en het prachtige weer.